Herhaalservice – Apotheek Hofzicht – Honselersdijk

Apotheek Hofzicht

Bij Apotheek Hofzicht bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Dijkstraat 92
2675 AZ Honselersdijk

Tel: 0174 63 01 80
E-mail: info@apotheekhofzicht.nl

Herhaalservice

Dit is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt Wij zorgen in overleg met uw huisarts dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen.

Let op: deze herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes, opiumwetmiddelen of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan.

Wilt u gebruik maken van onze herhaalservice? Vul dan het intake formulier in en lever het in aan de balie. U mag het ingevulde formulier ook mailen. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 0174-782002. Dagelijks zijn wij bereikbaar van 8.30 uur – 12.00 uur en 14.00 uur – 17.30 uur. U kunt ook mailen naar herhaalservice@apotheeknaaldwijk.nl

LET OP! Voor doseringswijzigingen of sterktewijzigingen hebben wij een recept van de arts nodig!